diumenge, 1 de febrer del 2009

Salutacions cordials i/o bona vesprada

Bona nit lefls,

Sota la proclama de "són totes unes cegdes", així, carinyosament parlant, s'hi amaga la rancúnia, la impotència i l'eterna queixa de viure en un món, que tot i el què diguin els mitjans de comunicació, el mouen les dones. Els seus malucs, els seus ulls, els ocells que fan niu als seus cabells (com diria Serrat)... tot això, i sobretot, la seva capacitat de decisió per sobre de qulsevol ésser, és el que mou el món. El món es mou per un "no" o un "sí". Per un "anem" o un "fins ara". El món es mou per elles.

I per això inicio aquest sinalefa’m, perquè la frase "quina lefa!" és una de les més nostrades i de les més repetides darrerament, quan, esperant una nit màgica (i he dit màgica, cosa que no ha d'implicar, forçosament, ni forçadament, sexe...), ens trobem amb una lefa de nit, plena d'altivesa, prepotència, passivitat i por.

L'altivesa, us la fiqueu pel cul, a poder ser, sense lubricant.

La prepotència, us la mengeu amb guarnició.

La passivitat, serveixi de pretext per seguir en lluita.

La por: "los amores cobardes no llegan a amores, ni a història, se quedan allí" que deia en Sílviu. (Massa atrevit que sóc jo a vegades...).

Perquè en el fons sóc un romàntic i, tot i que no ho sembli per algunes de les paraules que aquí pugui escriure, ens movem per Amor (en majúscules i cursiva).

Queda dit. Quedeu advertits, i sobretot, advertides.

Us estimo, lefls.

13 comentaris:

  1. Uau, sóc el primer? Bién! Tio, però què t'ha agafat, estrenes blog? Tant parlar-ne ahir a la nit t'ha afectat, eh? Doncs res, que haurem de veure què ens espera en aquest nou espai, ja et temo... La meva benvinguda al Sinalefa'm.

    ResponElimina
  2. No paga la pena xapar un blog per obrir un altre, com tampoc ho val destinar 5 miunts en una dona que no t'aprecia...

    ResponElimina
  3. Que no he xapat cap bloooooooooooooooog!!!! El Bròquil segueix en marxaaaaaaaa!

    Les dones m'aprecien, ja saps, m'estimen molt com a amic.

    ResponElimina
  4. Aquest nou blog no hauria de morir tampoc, ja saps que jo soc seguidor de totes les vàginesweb que obris... El nom és espectaculáááá i el seu creador, Leandro Gao, ha de ser reconegut dins al món titellaire com a mínim. Espero que aquest blog tingui espai per parlar de totes elles, de l'Ester Colero, la Mónica Bron, la Verónica Garro, Maite Torras (per suposat), Emma Mada, Carmele Fa, Thalia Do, Idoya Sco, Amanda Miedo, Carli Gera, Estefania Gua...

    Sinalefa'm! Per favó... Sinalefa'm una vegada més.

    ResponElimina
  5. Uii, la por és un gran enemic dels homes... i també de les dones però potser en el terreny amorós no tant. Que vagi bé el nou blog!

    ResponElimina
  6. Hot·tia!!! Bloc nou!!! He fli-pat!!! Jo els tanco (sip, ja no tenim ni bruixa ni pastanagues, tot té el seu moment) i tu n'obres de nous!! Bravo!! Brindem!!

    I tot i que la plantilla és un poc "cutre" i el contingut fa olor romàntica (ecs!), ja et tinc fitxat al guguelrider i et seguiré fidelment!!

    MOLTA SORT (s'enten: amb les dones i amb el bloc!)

    ResponElimina
  7. Mel, ben bé que ens sinalefarem. No pateixis...

    Myself, ben mirat, moltes vegades som els homes els cagats, però la por ve més tard... quan es confón amb el compromís.

    Maria, pensava que només era un "stand by", així ni Pastanagues, ni Bruixa?? Joder, joder... Jo seguiré al peu del canó, amb tesi, concerts, experiments, i el que faci falta. Perquè necessito dir coses. Gràcies pels ànims, gràcies...

    Firmao: Yeral

    ResponElimina
  8. I Maria, paciència, que aquest no és l'aspecte final del blog, do not worry.

    Siaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau, pardaleeeeeeeets!

    ResponElimina
  9. Doncs mira, jo estic a puntet a puntet d'obrir un blog per despotricar una mica (amb amor, ja m'entens) dels homes i les seves pajarracades. puc?? ens farem competència, jeje

    un petó i sort, peque

    cousiN lena

    ResponElimina
  10. Doncs que vols que et digui però una dona amb un niu als cabells... ni massa higiènic, ni massa romàntic.

    ResponElimina
  11. Tiu! El primer dia i ja em cites el Sílviu! Aixòs promet.

    (que difícil que ha de ser per un ocell fer el niu als cabells de una mujer con sombrero!)

    ResponElimina
  12. Helena, endavaaaaaaaaaaant! Fes-ho ja! I amb insults, si et plau!

    Bentrobat Jordi, no serà tant... que és poesiaaaa! ;)

    Benvolgut Zinc, Silviu hi serà, i molt en aquest Sinalefa'm! Ja ho creeeec! Se ha perdido esta bella locura, su breve cintura, debajo de mí...

    ResponElimina
  13. Buf....això atraparà...!!!!

    Fins aviat!

    ResponElimina